A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

Україні відзначають День кримськотатарського прапора

Це неофіційне свято, що відзначається за рішенням органів самоврядування кримськотатарського народу з 2010 року, символізує єдність, наступність поколінь кримських татар та їхню боротьбу за свободу і право на самовизначення.

08:42 26.06.2023

НМТ-2023: ОСНОВНА СЕСІЯ

Основні сесії національного мультипредметного тесту проходитимуть протягом червня в Україні та в 47 містах 30 інших країн.

14:37 05.06.2023

Офіційний прийом Височанського селищного голови з обдарованою молоддю громади

2 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Мороз Олександр Васильович зустрівся з обдарованою молоддю громади. На урочистий офіційний прийом до Височанського селищного голови були запрошені  7 вихованців  закладів  дошкільної освіти, 34 учні закладів загальної середньої освіти та 9 вихованців закладу позашкільної освіти «Джерело» - переможці  Міжнародних, Всеукраїнських, обласних олімпіад, турнірів, змагань та конкурсів.

14:25 03.06.2023

Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо ефективного застосування первинних засобів пожежогасіння.

На масштаби наслідків пожеж (загибель і травмування людей, матеріальні збитки тощо) впливає рівень досконалості системи протипожежного захисту і своєчасність її спрацювання. Невід’ємною складовою частиною системи протипожежного захисту об’єктів різного призначення є первинні засоби пожежогасіння, застосування яких дозволяє ліквідувати пожежу на початковій стадії розвитку й уникнути людських жертв та значних матеріальних збитків.

14:38 01.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень