A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

Неналежне батьківське виховання: права підлітків з 14 років

Батьки або люди, які їх замінюють (опікуни чи піклувальники), зобов’язані піклуватися про дітей: виховувати їх, дбати про їхнє здоров’я, фізичний та духовний розвиток, захищати їхні права. Та що робити, якщо батьки ухиляються від своїх батьківських обов’язків, порушуючи в такий спосіб права дитини?

14:27 22.10.2023

Про запуск курсів з цифрової педагогіки (лист МОН № 1/16131-23 від 18.10.23 року)

З метою надання підтримки педагогічним працівникам в процесі організації дистанційного та змішаного навчання просимо забезпечити поширення інформації серед закладів загальної середньої освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти та закладів фахової передвищої освіти про запуск безкоштовного онлайн-курсу з цифрової педагогіки «Цифровий учитель», розробленого ЮНЕСКО у співпраці з українськими експертами.

08:30 22.10.2023

Рекомендації щодо організації діяльності асистента вчителя під час дистанційного навчання

В умовах дистанційного навчання дітей з особливими освітніми потребами роль асистента вчителя посилюється, оскільки такі діти в умовах воєнного стану потребують особливої уваги та підтримки в освітньому процесі. Міністерство освіти надає рекомендації щодо організації діяльності асистента вчителя під час дистанційного навчання.

20:28 20.10.2023

Учителям пропонують провести уроки волонтерства

Українських учителів запрошують провести у своїх класах урок волонтерства. Ініціатива «Шкільний урок волонтерства» покликана надихнути підлітків 8-11 класів займатися волонтерською діяльністю.

16:39 16.10.2023

НМТ з української мови відбудеться за старим правописом

У 2024 році востаннє блок завдань НМТ з української мови не передбачатиме завдань на перевірку орфографічних норм, що зазнали змін згідно з новим правописом. Про це в коментарі для Освіта.ua повідомив заступник директора Українського центру оцінювання якості освіти Василь Терещенко, посилаючись на наказ МОН про впровадження нової редакції Українського правопису.

16:39 16.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень