A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

29 серпня 2019 року - День пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і цілісність України!

Указом Президента України В.Зеленського №621/2019 від 23.09.19 р. 29 серпня встановлено Днем пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. У цей день згадуємо подвиг Героїв України та вшановуємо пам'ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність України. По всій Україні до меморіалів та стін пам'яті загиблих покладаються квіти, проводяться зустрічі з родинами загиблих і постраждалих, згадуються героїчні сторінки життя. Пам'ятаймо подвиг українських воїнів, які віддали життя за мирне майбутнє Українського народу на своїй землі!

08:00 29.08.2023

З Днем Незалежності!

Україна – країна неймовірної краси, але з важкою долею. Вона мужньо переносить випробування, коли гинуть мільйони її синів і дочок. І кожен раз встає з колін, виховуючи нові покоління закоханих у рідний край лицарів правди та свободи. Мабуть, найкращим пам'ятником для всіх, хто загинув за Україну, буде наше бажання будувати суверенну, вільну, незалежну державу.

06:45 24.08.2023

День Державного Прапора України

23 серпня в Україні вшановують один з трьох ключових державних символів – синьо-жовтий стяг. Це також національний символ. Символ нашої української ідентичності. Символ боротьби за волю. Синьо-жовте поєднання утвердилося як українські національні кольори під час європейської «Весни народів» у 19 столітті. Але загалом ця символіка з нами зі значно давніших часів. Поєднання блакитного тла та жовтого малюнку зустрічається в символіці українських населених пунктів, починаючи з часів Русі. Козаки використовували синє тло та малювали жовті хрести, небесні світила та зброю на полкових і сотенних знаменах. 4 вересня 1991 року національний синьо-жовтий прапор замайорів над Верховною Радою України. А за кілька місяців, 28 січня 1992-го, ВРУ офіційно затвердила його Державним Прапором України. Сьогодні прапор – з нашими військовими на їхніх плечових шевронах, у рюкзаках та на позиціях. Вони бережно підписують його своїми позивними побратимам на пам’ять. Він майорить над вільними і звільненими містами України. А українці на окупованих територіях чекають, коли він знову з гордістю розвіватиметься у їхніх містах, селищах та селах.

08:00 23.08.2023

Затверджено Положення про вебплатформу дистанційного навчання “Всеукраїнська школа онлайн”

08 серпня 2023 року набув чинності наказ МОН, яким затверджено Положення про вебплатформу дистанційного навчання “Всеукраїнська школа онлайн”. Нове положення – хороший привід нагадати порядок її наповнення.

10:06 10.08.2023

Як учителю покращити психічне здоров’я в період онлайн-навчання

Українська система освіти вже кілька років поспіль відчуває на собі катастрофічні впливи спочатку пандемії коронавірусу, а згодом повномасштабного вторгнення росії. За цей час учителі навчилися працювати онлайн. І хоча переважна більшість українських шкіл має шанс розпочати новий навчальний рік у «живому» форматі, перспектива онлайн-навчання для багатьох педагогів лишаєтья досить імовірною. 

09:46 09.08.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень