A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

Проведення Тижня безпеки дитини в рамках проведення Дня ЦЗ

18 квітня 2023 року на базі КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО», опорного закладу дошкільної освіти з цивільного захисту Височанської селищної ради, відбулося проведення показових заходів «Тижня безпеки дитини» та комплексне об’єктове тренування з відпрацювання дій ланок особового складу керівництва штабу.

19:03 19.04.2023

Відповідальність батьків та учнів за здобуття освіти

Кожна людина має права та обов’язки, і при реалізації своїх прав кожен зазнає обмежень з метою забезпечення належного визнання і поваги прав і свобод інших. Про це зазначається у статті 29 Загальної декларації прав людини та у статтях 21, 23 Конституції України.

07:42 16.04.2023

ПІДТРИМКА СІМЕЙ ГРОМАДИ

10 квітня благодійним фондом PROFESSIONAL DEVELOPMENT за організаційної підтримки Відділу освіти вкотре проведено благодійний захід для дітей пільгових категорій селищ Покотилівка, Бабаї та їх батьків у приміщенні КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО».

07:28 13.04.2023

Нарада заступників директорів з НВР

07 квітня 2023 року відбулася нарада заступників директорів з НВР. На нараді було вистівленні птання щодо організації заходів педагогічної інтернатури в закладах освіти  та особливості здобуття освіти за індивідуальною формою навчання.

14:56 07.04.2023

ВІТАЄМО!!!

З метою популяризації охорони та зміцнення здоров'я та пропаганди здорового способу життя, формування валеологічної культури, залучення учнівської молоді до практичних досліджень щодо оздоровлення дітей та молоді  з 16 лютого по 16   березня    2023   року   відбувся   обласний   конкурс   учнівських   науково-дослідницьких робіт «Валеологічна культура – вибір ХХІ століття» в дистанційній формі.

08:39 06.04.2023

Пільги на оплату харчування в школі і дитсадку: хто має право

У дитсадку, школі чи іншому закладі освіти дитина проводить значну частину дня, тому дуже важливою є організація щоденного харчування в закладах освіти. Більшість батьків самостійно сплачують за харчування дитини. Водночас є категорії дітей, які мають право на безоплатне або частково платне харчування. Коли значна частина закладів освіти розпочали очну роботу в умовах воєнного стану, знову стало актуальним питання права на пільги для харчування. Служба освітнього омбудсмена підготувала роз’яснення, хто має право на безоплатне харчування в закладах освіти, хто має забезпечувати безоплатним харчуванням та які документи необхідно подавати батькам або особам, що їх замінюють, щоб отримати пільги на харчування.

15:30 03.04.2023

ПІДТРИМКА СІМЕЙ ГРОМАДИ

26 березня благодійним фондом PROFESSIONAL DEVELOPMENT, що діє у межах міжнародної незалежної благодійної організації соціального спрямування SOS Kinderdorf International, у приміщенні КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО» проведено благодійний захід для здобувачів освіти (дітей пільгового контингенту) селища Високий та їх батьків.

14:32 30.03.2023

Весняні канікули 2023 року

Попри повномасштабну війну в Україні школярі продовжують здобувати освіту. Також вони мають вдосталь часу для відпочинку завдяки канікулам. Весняні  канікули у всіх закладах загальної середньої освіти Височанської селищної ради будуть тривати з 27 березня по 02 квітня 2023 року. Освітній процес відновиться 03 квітня 2023 року. Під час канікул заклади загальної середньої освіти громади працюватимуть у режимі канікулярного часу: діятимуть гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об’єднання. У всіх закладах затверджено плани робіт на весняні канікули, відповідно до якого класними керівниками, педагогами-організаторами будуть проведені змістовні заходи з учнями. Також, під час весняних канікул для гуртківці  КЗ «Центр позашкільної освіти «Джерело» будуть працювати гуртки за 4 напрямами: «Еколого-натуралістичний», «Науково-технічний», «Художньо-естетичний», «Туристсько-краєзнавчий».   Бажаємо усім учням гарного відпочинку. Нехай канікули будуть змістовними, корисними та безпечними.

14:32 23.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень