A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

Проведено нараду керівників закладів освіти Височанської селищної ради

22.03.2023 відбулася нарада директорів закладів освіти Височанської селищної ради. Під час наради з керівниками були обговорені питання щодо розвитку внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах загальної середньої освіти в умовах дистанційного навчання, проведення акції з благоустрою «За чисте довкілля», планування тижня з охорони праці та заходів Цивільного захисту, надано практичні поради з профілактики впливу деструктивних культів у воєнний час на прикладі субкультури підлітків-неформалів руху – Ч(П)ВК «РЕДАН».

09:19 23.03.2023

Історія й іноземна стануть обов’язковими шкільними іспитами

Парламентський Комітет з питань освіти, науки та інновацій рекомендував Верховній Раді прийняти за основу проєкт закону, яким передбачено проведення державної підсумкової атестації для учнів 9 та 11 класів з 4 обов'язкових предметів.

11:12 11.03.2023

ЗІ СВЯТОМ!

Дай Вам, Боже, днів щасливих, Дай добра, здоров’я, сили. Дай любові, згоди, втіхи Змоги дай – життю радіти І ділитись словом щирим, Теплим, радісним, правдивим. А сьогодні на це свято Щастя зичим вам багато. Хай Вас Бог благословляє Многих літ вам побажає.  

08:00 08.03.2023

Рух ПВК «Редан»

У мережі останнім часом більше стає згадок про прихильників молодіжних субкультур та поширення їх серед підлітків. Іноді підліток не може самостійно реалізувати свої бажання. Він знаходить місце у молодіжному угрупуванні для свого самоствердження та своєї самореалізації. Задля цього підлітки об’єднуються у неформальні групи. Російська фсб, шляхом маніпуляцій, поширює серед підлітків в Україні рух ПВК «Редан» – субкультура підлітків-неформалів, яка утворилася в росії під впливом аніме. Начальник ГУНП Харківської області Володимир Тимошко повідомив, що в місті Харків затримано сотні неповнолітніх, які хотіли влаштувати масову бійку. Щоб запобігти деструктивній поведінці, поліція опублікувала поради для батьків.

16:07 02.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень