A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

8 травня -ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

8 травня, у День памʼяті та примирення, українці вшановують тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його, а також усіх жертв тієї війни.

07:00 08.05.2023

Закладам загальної середньої освіти доручено провести заходи з безпеки на дорогах

Міністерство освіти і науки рекомендує школам провести 17 травня єдиний національний урок «Безпечна дорога додому», метою якого є безпека дорожнього руху та запобігання травматизму внаслідок ДТП.

08:13 07.05.2023

МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ МЕТОДИЧНИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ ЩОДО ЗАПРОВАДЖЕННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ФОРМ НАДАННЯ ПОСЛУГ У СФЕРІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт методичних рекомендацій щодо запровадження альтернативних форм надання послуг у сфері дошкільної освіти.

07:19 07.05.2023

Документи, необхідні для реєстрації на додаткову сесію НМТ

Вступники до закладів вищої освіти, які не змогли зареєструватись для участі в основній сесії НМТ або не мали можливості скласти іспит під час основної сесії, мають право взяти участь у додатковій сесії мультитесту.

08:18 05.05.2023

Тиждень безпеки життєдіяльності

Цивільний захист України – це державна система органів управління, сил і засобів, що створюється для забезпечення захисту населення від наслідків надзвичайних ситуацій різного характеру. Цивільний захист на сучасному етапі розглядається, як один з елементів стратегічного військового оборонного потенціалу країни, а також як складова частина загальної системи національної безпеки.

11:08 04.05.2023

Освітяни дякують за турботу

4 заклади освіти громади – Бабаївський ліцей, Зеленогайський ліцей, Височанський ліцей № 1 та заклад позашкільної освіти «Джерело» 01.05.2023 отримали генератори від громадської організації The Lions of Norway. Всього від цієї організації протягом останнього місяця заклади освіти отримали 11 генераторів. Ми вдячні благодійній організації та депутату Харківської обласної ради Наталії Плотник за турботу про дітей нашої громади. Завдяки благодійній допомозі наших друзів у закладах освіти буде світло, тепло та комфортно!

11:07 02.05.2023

26 квітня – День Чорнобильської трагедії

26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС сталися вибухи, внаслідок яких повністю було зруйновано реактор 4 енергоблоку. У повітря потрапили радіоактивні речовин, що з вітром розсіялися над Україною і багатьма країнами Європи.

07:48 26.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень