A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

Твоя кров може воювати. Здай кров для ЗСУ – врятуй життя бійця!

В умовах воєнного стану стале забезпечення донорською кров’ю та її компонентами є однією з умов забезпечення обороноздатності країни та запорукою її національної безпеки. Війна створює нові виклики: кров потрібна щодня як для порятунку українських воїнів, так і для мирних громадян, які страждають від агресії, розв’язаної російською федерацією. Наразі важливо збільшувати запаси безпечної і якісної донорської крові, яка допомагає не тільки рятувати життя військових, а й проводити планові операції в тилу, приймати пологи, здійснювати трансплантації

22:08 30.05.2023

Тренінг «Основи мінної безпеки. Дії під час надзвичайних ситуацій»

Працівники Відділу освіти Височанської селищної ради та КЗ «ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» 24 травня 2023 року взяли участь у тренінгу «Основи мінної безпеки. Дії під час надзвичайних ситуацій» на базі Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України.

12:11 30.05.2023

ЗІ СВЯТОМ!

День вишиванки — це чудове національне свято. Пам'ятайте, що ми українці. Ми сильна, гарна, всемогутня нація. Нехай вишиванки бережуть наші тіла та душі. Найшвидшої перемоги Україні та всім нам. Вітаю з Днем вишиванки! Слава Украъны! ГЕРОЯМ СЛАВА!

08:00 18.05.2023

Охорона праці та безпека життєдіяльності в дитсадку

Міністерство освіти підготувало «Пам’ятку для керівника закладу дошкільної освіти щодо організації роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності», яку створено з урахуванням реалій сьогодення та дії правового режиму воєнного стану в Україні.

09:09 17.05.2023

МОН впровадить окремий курс статевого виховання

Міністерство освіти і науки планує впровадження окремого курсу статевого виховання у межах державного стандарту для профільного рівня загальної середньої освіти, який наразі перебуває у розробці.

09:12 13.05.2023

Як компенсувати освітні втрати: рекомендації керівникам

Державна служба якості освіти України провела дослідження якості організації освітнього процесу в умовах війни у 2022/23 навчальному році. У ході дослідження вдалося виявити ключові чинники, що призводять до втрат у результатах навчання учнів і, відповідно, у якості освіти, та розробити рекомендації для органів державної влади, громад і безпосередньо шкіл щодо подолання цих втрат.

18:15 12.05.2023

День ПАМ'ЯТІ

Вшановуючи пам’ять про учасників Другої світової війни 1939-1945 років, працівники Відділу освіти впорядкували територію біля пам’ятника загиблим танкістам, які віддали свої життя, захищаючи Харківщину у 1943 році. 

15:13 08.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень