A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

Освітяни Височанської селищної ради взяли участь у ХХХІ конференції «Відродження гімназій України»

З 2 по 7 жовтня 2023 року працівники Відділу освіти, КЗ «ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ», директори закладів дошкільної та загальної середньої освіти Височанської селищної ради взяли участь у ХХХІ щорічній конференції Асоціації керівників закладів освіти "ВІДРОДЖЕНІ ГІМНАЗІЇ УКРАЇНИ" з теми «Стратегія проведення реформи системи освіти України  в умовах  воєнного стану та входження у європейський освітній простір», що проходила  за сприяння  Департаменту освіти і науки Волинської ОДА, Волинського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, управління освіти Ковельської міської ради. В роботі конференції взяла участь Коломоєць Галина Анатоліївна, начальник відділу науково-методичного забезпечення підвищення якості освіти Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти”.

16:51 09.10.2023

Відкриття класу безпеки

28 вересня 2023 року на території  Височанської селищної ради у КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №2» було відкрито КЛАС БЕЗПЕКИ.

07:58 02.10.2023

ВІТАЄМО!!!

У 2022-2023 навчальному році проходив щорічний Всеукраїнський фестиваль гри, навчання і натхнення "Play Fest". Фестиваль за своєю ідеєю та концепцією є унікальним в Україні, оскільки має на меті показати як поєднати гру і навчання, як зробити навчання цікавим та мотивуючим для дітей і допомогти дорослим усвідомити, як підготувати дитину сьогодні до успішної реалізації у світі завтра. Одним з ключових завдань фестивалю є розкриття освітнього потенціалу гри, як важливого методу формвання компетентностей майбутнього.

08:46 28.09.2023

НМТ-2024: МОН ПРЕЗЕНТУВАЛО МОДЕЛЬ ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ

2024-ий буде вже третім роком, в який Україна через повномасштабне вторгнення не може провести повноцінне зовнішнє оцінювання для вступників. Український центр оцінювання якості освіти вже відпрацював схему проведення національного мультипредметного тесту. Однак цьогоріч очікуються певні зміни. 

14:28 27.09.2023

«ОНОВЛЕНА ІНФОРМАТИКА – ІТ-СТУДІЇ ДЛЯ КОЖНОГО ШКОЛЯРА»: МОН І МІНЦИФРА ЗА ПІДТРИМКИ ЄС ЗАПУСТИЛИ ПРОЄКТ ПЕРЕОСМИСЛЕННЯ ШКІЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ

26 вересня у Києві відбулася презентація «Оновленої інформатики — IT-студії» — проєкту, що переосмислює інформатику як предмет шкільної програми. Під час події презентували оновлені матеріали для всіх учасників навчального процесу. Проєкт реалізується за ініціативи Мінцифри і МОН у межах програми EU4DigitalUA, що фінансується Європейським Союзом.

08:37 27.09.2023

ЗІ СВЯТОМ!

Вітаємо усіх працівників закладів дошкільної освіти - вихователів, нянь, музичних керівників, психологів, методистів-організаторів, кухарів, медичних сестер з професійним святом.  Саме Ви виховуєте малечу, навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві, готуєте дітей до вступу до школи. Зичимо вам міцного здоров’я, невичерпних сил, творчих задумів. Хай у родинах ваших панує мир, злагода і достаток, в серцях спокій та любов. Хай буде мир, а всі діти усміхнені і щасливі.

08:54 24.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень