A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

ЯК НАВЧАТИ ДІТЕЙ МІННОЇ БЕЗПЕКИ: НОВИЙ ОНЛАЙН-КУРС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ, РЯТУВАЛЬНИКІВ ТА ПОЛІЦЕЙСЬКИХ

18 грудня 2023 р. Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) спільно з МОН, МВС та ДСНС запустили онлайн-курс «Як навчати дітей мінної безпеки» для освітян, рятувальників та поліцейських, присвячений ефективному викладанню мінної безпеки дітям і підліткам з огляду на їхні вікові та психологічні особливості в інтерактивній формі, що відповідає міжнародним нормам мінної просвіти.

18:47 18.12.2023

УЧНІ Й УЧИТЕЛІ МОЖУТЬ УЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ НА ТЕМУ МІЖНАРОДНОГО ГУМАНІТАРНОГО ПРАВА І ПРАВ ЛЮДИНИ

Міністерство освіти і науки України спільно з Українською гельсінською спілкою з прав людини організовує Всеукраїнський конкурс навчально-методичних матеріалів із міжнародного гуманітарного права та прав людини в умовах збройного конфлікту для педагогів та Всеукраїнський конкурс учнівських робіт із теми «Права людини та права дитини в умовах війни».

19:50 16.12.2023

З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

В тилу у нас порівняно спокійно: Живемо, мрієм, ходим на роботу… Бо знаємо: під захистом постійно, Безпека наша — Збройних Сил турбота!

08:00 06.12.2023

PISA 2022: що очікувати від результатів дослідження?

5 грудня оголосять результати міжнародного дослідження якості освіти PISA 2022. За якими критеріями відбувалася перевірка компетентностей 15-річних підлітків? Як відрізняється визначення математичної грамотності від того, до якого ми звикли? Навіщо українським учителям потрібні ці дані? Поговорили про це з директоркою Українського центру оцінювання якості освіти Тетяною Вакуленко.

10:44 04.12.2023

Відповідаємо на питання про сумісництво та суміщення посад

Через зміни в законодавстві в освітній спільноті виникла нова хвиля питань про сумісництво та суміщення посад. Згадані зміни фактично порушили “традиції”, що склалися у сфері виконання педагогами роботи, передбаченої різними посадами (керівника, вчителя, соціального педагога тощо).

10:30 04.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень