A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Офіційний прийом Височанського селищного голови з обдарованою молоддю громади

Дата: 03.06.2023 14:25
Кількість переглядів: 39

2 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Мороз Олександр Васильович зустрівся з обдарованою молоддю громади. На урочистий офіційний прийом до Височанського селищного голови були запрошені  7 вихованців  закладів  дошкільної освіти, 34 учні закладів загальної середньої освіти та 9 вихованців закладу позашкільної освіти «Джерело» - переможці  Міжнародних, Всеукраїнських, обласних олімпіад, турнірів, змагань та конкурсів.

Свято відкрили наймолодші учасники - хореографічний колектив «Намистинки» Покотилівського ЗДО – переможці Всеукраїнського конкурсу мистецтв «Різдвяна Україна».

         Офіційний прийом відразу перейшов у формат невимушеного теплого спілкування, під час якого діти цікавилися про дитячі мрії селищного голови, улюблені шкільні предмети, хобі. Були до голови і «дорослі» питання – дітям було цікаво почути про подальший розвиток громади. Відповідаючи на питання підростаючого покоління, розповідаючи про своє дитинство, юність, Олександр Васильович також дав настанови молоді – виховувати в собі патріотичні риси, повагу до людей, любов до маленької батьківщини - свого селища та держави України. У відповідь учні розповідали про свої успіхи, з чого починалася їх наукова  діяльність, звідки вони черпають  натхнення для створення своїх шедеврів.

Презентували свою діяльність присутнім молоді лідери – Президенти шкільних парламентів, основним напрямом роботи сьогодні яких є волонтерська діяльність. 

Підтримати учнівську молодь прийшли і директори закладів освіти.

На згадку про цей захід усі учасники отримали солодкі подарунки від голови селищної ради та патріотичні браслети, які виготовили вихованці закладу «Джерело».

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень