A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

Документальне кіно для вивчення шкільних предметів: досвід інтеграції від тернопільської вчительки

Навчити учнів розуміння прав людини, виховати їх активними громадянами, пояснити, як захищати свої права й поважати права інших людей – важливі складники освітнього процесу. У тернопільській школі №28 упродовж 5 років ці завдання допомагає розвʼязувати кіноклуб документального кіно про права людини, що входить до Мережі DOCU/CLUB. Завдяки ньому школярі знайомляться з кращими документальними фільмами світу, а після показів обговорюють проблеми, підняті у стрічках. Ба більше, вчителі відзначають, що фільми можна використовувати і як наочний матеріал при вивченні програмних тем.

16:15 09.01.2024

Терапія хвилинками безтурботності: 31 зимова ідея від психологині Світлани Ройз

“Донька мене питає: – Мам, а можна бурульку скуштувати? – Та звичайно, спробуй. – А снігового янгола зробити? – Так! – Що, прям дозволиш в снігу валятися? – А чого ні? – А давай сорбет зробимо? – Давай, у нас малиновий джем є в морозилці.– А ти точно моя мама?” – ділиться зі своїми читачами та читачками в Facebook дитяча й сімейна психологиня Світлана Ройз.

16:09 09.01.2024

Докладно про батьківський комітет: юридичний статус, функції, права й обовʼязки

Чи може батьківський комітет у якийсь спосіб впливати на розподіл бюджетних коштів у закладі освіти? Чи може збирати гроші з батьків і розпоряджатися ними на власний розсуд? Як до цього комітету потрапити та чи можуть тебе виключити? Та й узагалі, чи фігурує в законах України таке обʼєднання, як батьківський комітет?

11:25 09.01.2024

Як провести внутрішній моніторинг у закладі загальної середньої освіти?

Перед проведенням внутрішнього моніторингу в закладі  загальної середньої освіти необхідно опрацювати наказ Міністерства освіти і науки України від 16.01.2020  № 54 «Про затвердження Порядку проведення моніторингу якості освіти».

08:56 05.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень