A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

День Гідності та Свободи

21 листопада у нашій державі відзначається День Гідності та Свободи. Саме в цей час у 2004 році розпочалась Помаранчева революція, а у 2013 – Революція Гідності, що вплинули на хід історії нашої країни.

08:27 21.11.2023

ЩОДО БЕЗПЕКОВИХ АСПЕКТІВ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Міністерство освіти і науки України нагадує: під час воєнного стану пріоритетом в освіті є створення безпечних умов навчання. Для нас визначення формату проведення занять у закладах освіти, життя та здоров’я українців — це пріоритет.

09:10 07.11.2023

МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ НАКАЗУ «ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОЛОЖЕННЯ ПРО МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА, ЗАТВЕРДЖЕНОГО НАКАЗОМ МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ВІД 13 БЕРЕЗНЯ 2008 РОКУ № 168»

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт наказу Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до Положення про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 13 березня 2008 року № 168».

09:02 07.11.2023

УЧНІВСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗРОБИЛО СВІЙ ВИБІР

Сенс учнівського самоврядування в сучасній, демократичній школі полягає не в управлінні одних дітей іншими, а в навчанні молоді основам демократичних відносин у суспільстві, навчанні їх керувати собою, своїм життям в колективі.

09:15 06.11.2023

Вітаємо з нагородою!

З нагоди Дня працівника освіти та за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України нагороджені Влащенко Катерина Леонідівна, директорка Комунального закладу «Центр позашкільної освіти «Джерело» Височанської селищної ради Харківського району Харківської області» та її заступниця з навчально-методичної роботи Глуховецька Вікторія Вікторівна. Вітаємо!

08:49 06.11.2023

СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОГО ТА ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ: ПРОЄКТ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ

Як свідчать міжнародні та українські дослідження, спостерігається зниження успішності учнів. У першому півріччі 2022/2023 навчального року лише 15 % закладів освіти працювали в очному форматі, 33 % — у дистанційному, 51 % — поєднували очне й дистанційне навчання. За словами заступника міністра освіти і науки Дмитра Завгороднього, у поточному навчальному році приблизно 1 мільйон учнів змушені перейти виключно на дистанційну форму навчання. Особливо гостро проблема стоїть у прифронтових регіонах: східних та південних областях, де очне навчання неможливе або значно обмежене через складну безпекову ситуацію.

11:07 03.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень