A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

Методичні рекомендації щодо зарахування, переведення та відрахування вихованців державних (комунальних) закладів дошкільної освіти в умовах воєнного стан

Затверджено методичні рекомендації щодо зарахування, переведення та відрахування вихованців державних (комунальних) закладів дошкільної освіти в умовах воєнного стану (Наказ МОН №1397 від 15.11.2023р. «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо зарахування, переведення та відрахування вихованців державних (комунальних) закладів дошкільної освіти в умовах воєнного стану».

11:44 01.12.2023

МОН ПРОПОНУЄ ДО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ НАКАЗУ ЩОДО ПОЄДНАННЯ ПРЕДМЕТНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ТА СПЕЦІАЛІЗАЦІЙ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ГАЛУЗІ ЗНАНЬ 01 ОСВІТА/ПЕДАГОГІКА, ЗА ЯКИМИ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ РОЗМІЩЕННЯ ДЕРЖАВНОГО (РЕГІОНАЛЬНОГО) ЗАМОВЛЕННЯ

Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт наказу МОН «Про затвердження Переліку предметних спеціальностей спеціальності 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями), спеціалізацій предметної спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова та зарубіжна література (із зазначенням мови)), спеціалізацій спеціальностей 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями) та 016 Спеціальна освіта, за якими здійснюється розміщення державного (регіонального) замовлення».

09:10 29.11.2023

УЧНІВСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ «ЛІДЕР» ПРОВІВ АКЦІЮ ПАМ’ЯТІ

26 листопада Учнівський парламент «Лідер» закладів загальної середньої освіти громади провів серед учнів громади Акцію пам'яті до 90-х роковин Голодомору. Спікерами заходу були міністр соціального розвитку  Олександра Кононенко та член парламенту Ольга Буряс. На початку онлайн зустрічі виступила президентка парламенту Марія Передерій, яка наголосила про важливість Акції та вшанування пам'яті жертв Голодомору.

15:40 27.11.2023

УЧНІВСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ «ЛІДЕР» ВЗЯВ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ГОЛОДОМОР – БІЛЬ СЕРЦЯ»

 25 листопада представники Учнівського парламенту «ЛІДЕР» Височанської громади долучилися до участі в обласній конференції лідерів учнівського самоврядування, присвяченій 90-м роковинам Голодомору «ГОЛОДОМОР – БІЛЬ СЕРЦЯ».

15:38 27.11.2023

IV Відкритий марафон з української мови

З 01 грудня 2023 року розпочнеться IV Відкритий марафон з української мови (далі – Марафон). Метою проведення щорічного конкурсу є розвиток в учнівської і студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови.

09:21 23.11.2023

10 порад директору школи для розвитку та залучення персоналу для впровадження інклюзивного навчання

Державною службою якості освіти у співпраці з проєктом «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe) розроблено посібник «Впроваджуємо інклюзію у закладі освіти» http://surl.li/ldkyw, який покликаний допомогти вдосконалювати якість інклюзивного навчання у школах. 

09:20 23.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень