A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

В ПАМ'ЯТІ НАЗАВЖДИ...ШЕЙКО ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ

На 69 році перестало битися серце шановної та поважної людини, яка багато років очолювала Височанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 2 Харківської районної ради Харківської області. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу його близьких і рідних. Світлий, добрий спомин про Володимира Івановича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч з ним, кого він навчав.

10:00 04.08.2021

ЯК СТВОРИТИ НЕДИСКРИМІНАЦІЙНЕ СЕРЕДОВИЩЕ У ШКОЛІ: ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ДИРЕКТОРА

Забезпечення рівного доступу до освіти і неупередженого ставлення до всіх дітей — такі ж важливі завдання директора школи, як і забезпечення якості освітньої діяльності школи.

14:55 02.08.2021

ВДОСКОНАЛЕНО МЕХАНІЗМИ ФОРМУВАННЯ МЕРЕЖІ ЛІЦЕЇВ ДЛЯ ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЯКІСНОЇ ПРОФІЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ – ВЕРХОВНА РАДА УХВАЛИЛА ЗАКОН

15 липня 2021 року Верховна Рада у другому читанні ухвалила закон про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення механізмів формування мережі ліцеїв для запровадження якісної профільної середньої освіти.

16:44 19.07.2021

Освітній процес у закладах дошкільної освіти – відбулась Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція

Про якісне і доступне дошкілля, впровадження Базового компонента дошкільної освіти, дослідження за методикою ECERS-3 та багато іншого йшлося під час Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Освітній процес у закладах дошкільної освіти: сутність та інноваційний потенціал», яка відбулася 9 червня 2021 року.

19:38 14.06.2021

Як і коли оголосять результати ЗНО-2021

В Україні добігає кінця проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Після проведення тестування розпочинається наступний етап – визначення і оголошення результатів зовнішнього оцінювання.

19:29 08.06.2021

МОН: Основа якісного навчання для дітей з особливими освітніми потребами – це право мати вибір

Розвиток інклюзивного навчання є одним із пріоритетних напрямів діяльності МОН і тому Міністерство системно працює над створенням нових можливостей для дітей з особливими освітніми потребами. Про це наголосив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет на другий день Всеукраїнського форуму «Україна 30. Освіта і наука».

19:26 08.06.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень