A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

ЗАТВЕРДЖЕНО ПРОФЕСІЙНІ СТАНДАРТИ КЕРІВНИКА ТА ВИХОВАТЕЛЯ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Міністерство освіти і науки розробило професійні стандарти "Керівник (директор) закладу дошкільної освіти" та "Вихователь закладу дошкільної освіти", вони затверджені Міністерством економіки України Відповідні накази № 620-21 та № 755-21 оприлюднено на сайті МОН.

12:59 22.10.2021

ІНДИВІДУАЛЬНА ПРОГРАМА РОЗВИТКУДЛЯ ДИТИНИ З ООП

Індивідуальна програма розвитку – обов’язковий і дуже важливий освітній документ для дитини з ООП. Це по суті дороговказ для педагогів, керівництва школи та батьків дитини, що забезпечує індивідуалізацію навчання та за потреби модифікацію змісту навчального предмета (інтегрованого курсу). ІПР розробляється командою психолого-педагогічного супроводу дитини, щороку впродовж перших двох тижнів з початку навчання дитини та може коригуватись залежно від результатів моніторингу.  Директор школи входить до команди супроводу і  йому/їй обов’язково треба розуміти принципи і алгоритми підготовки ІПР, щоб забезпечити якість цього процесу.

12:25 13.10.2021

УРЯД ЗАТВЕРДИВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ЛІЦЕЙ

Кабінет Міністрів затвердив Положення про ліцей, яке врегульовує основні засади діяльності ліцеїв як закладів загальної середньої освіти. Відповідне рішення було ухвалено 11 жовтня 2021 року під час засідання Уряду.

11:32 13.10.2021

11 ЖОВТНЯ ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЄКТУ «ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДІТЕЙ В ІНТЕРНЕТІ»

11 жовтня 2021 року в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» відбудеться презентація проєкту для батьків і вчителів «Тиждень безпеки дітей в Інтернеті».4 Під час заходу буде презентовано три інтерактивні уроки на тему приватності, які вчителі та батьки проведуть для учнів 1-4, 5-8, 9-11 класів, а також навчальні відео, які допоможуть дітям безпечно користуватись цифровими технологіями.

07:19 11.10.2021

РЕФОРМА ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ: ТРЕТІЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ З

Начальник Відділу освіти Височанської селищної ради Анатолій ЧЕРВОНИЙ взяв участь у третьому регіональному форумі: «Реформа системи шкільного харчування», який відбувся 08 жовтня 2021 року, в Дніпрі за участі Першої леді Олени Зеленської та Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. 

07:05 09.10.2021

РОБОТЕХНІКА, SТЕМ, МОВА І ЛІТЕРАТУРА: МОН РЕКОМЕНДУВАЛО ШКОЛАМ ЩЕ 4 МОДЕЛЬНІ ПРОГРАМИ ДЛЯ 5-6 КЛАСІВ НУШ

Міністерство освіти і науки доповнило 4-ма програмами перелік рекомендованих закладам загальної середньої освіти модельних навчальних програм для Нової української школи. Відповідний наказ оприлюднено на сайті МОН.

17:18 06.10.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень