A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

ОСНОВИ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ БОЙОВИХ ДІЙ: МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ПОЗАШКІЛЛЯ

Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді та лабораторією позашкільної освіти Інституту проблем виховання НАПН України розробили наскрізну навчальну програму з позашкільної освіти оздоровчого напряму «Основи безпеки життєдіяльності в умовах бойових дій», а також методичні рекомендації до неї.

09:15 02.04.2022

ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ «ПІДТРИМАЙ ДИТИНУ» ПРОВОДИТЬ ЧЕЛЕНДЖ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ

Телеграм-канал «Підтримай дитину», який був створений педагогами та психологами, вже декілька тижнів збирає дитячі малюнки, вірші та інші результати дитячої творчості, що присвячені Україні та нашим Збройним силам.

14:15 25.03.2022

ВРУ ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ ЩОДО ЗНО ТА ДПА – 2022

24 березня 2022 року ВРУ ухвалила законопроєкт №7132, який дозволяє одноразову зміну алгоритмів вступу до університетів і складання ДПА, про це повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

14:11 25.03.2022

РОЗ'ЯСНЕННЯ ЩОДО ТРУДОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА У ГАЛУЗІ ОСВІТИ І НАУКИ ПІД ЧАС ДІЇ ПРАВОВОГО РЕЖИМУ ВОЄННОГО СТАНУ

До Міністерства освіти і науки України надходять численні звернення від керівників та працівників закладів освіти щодо особливостей застосування норм трудового законодавства під час дії правового режиму воєнного стану.

19:55 16.03.2022

«НАВЧАННЯ БЕЗ МЕЖ»: НА УКРАЇНСЬКОМУ ТЕЛЕБАЧЕННІ СТАРТУЄ ОСВІТНІЙ ПРОЄКТ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ 5-11 КЛАСІВ/"LEARNING WITHOUT BORDERS": AN EDUCATIONAL PROJECT FOR SCHOOLCHILDREN OF 5-11 GRADES IS STARTING ON UKRAINIAN TELEVISION

У понеділок, 14 березня, стартує «Навчання без меж» – спільний освітній проєкт Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури та інформаційної політики, українських телеканалів ПЛЮСПЛЮС, «Піксель» та регіональних каналів Суспільного мовника, а також платформ онлайн-телебачення MEGOGO, Київстар ТБ, 1+1 video та sweet.tv.

07:21 14.03.2022

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ СТВОРИЛО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ОНЛАЙН РОЗКЛАД ДЛЯ УЧНІВ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

Щоб не допустити незворотних втрат у освіті, уже з 14 березня освітній процес у більшості регіонів буде відновлений. Він буде проходити з використанням технологій дистанційного навчання. Для зручності організації цього процесу для великої кількості дітей, зокрема евакуйованих, Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн розклад.

11:24 13.03.2022

ЮНІСЕФ ЗА ПІДТРИМКИ МОН ЗАПУСКАЄ ДИТЯЧИЙ ОНЛАЙН-САДОК НУМО

ЮНІСЕФ за підтримки Міністерства освіти і науки запускає дитячий садок НУМО у форматі розвиваючих відео для дошкільнят. У цей складний час проєкт допоможе батькам зайняти дітей пізнавальними та розвиваючими активностями.

22:44 11.03.2022

ДИСТАНЦІЙНІ ШКОЛИ ТА НАВЧАЛЬНІ ПЛАТФОРМИ НАДАЮТЬ БЕЗКОШТОВНИЙ ДОСТУП ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

Під час воєнного стану дистанційні школи надають безкоштовний доступ до навчання. Команда МОН підготувала перелік шкіл і організацій, які можуть допомогти дітям і сім’ям.

19:46 11.03.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень