A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

28 КВІТНЯ – ВЕБІНАР «ІДЕНТИЧНІСТЬ Я-ЛЮДИНА І Я-ВЧИТЕЛЬ В УМОВАХ ВІЙНИ. МОЇ РЕСУРСИ ТА МОЖЛИВОСТІ» ДЛЯ ОСВІТЯН

28 квітня 2022 року відбудеться вебінар для освітян і представників адміністрації шкіл «Ідентичність Я-людина і Я-вчитель в умовах війни. Мої ресурси та можливості».

21:13 27.04.2022

НА ЛЬВІВЩИНІ ОРГАНІЗОВАНО ЦИКЛ ОНЛАЙН-СЕМІНАРІВ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ ДЛЯ ОСВІТЯН І СТАРШОКЛАСНИКІВ

Щоб допомогти дорослим і учням-старшокласникам сформувати сучасне бачення історії України, департамент освіти і науки спільно з історичним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка організовують цикл онлайн-занять «Історія українського державотворення: правда замість фейків». Перший з 9 семінарів відбудеться 21 квітня 2022 року.

11:07 25.04.2022

ЗІ СВЯТОМ!

З Великоднем! З Христовим Воскресінням! Здоров'я! Миру! Успіхів у праці! Помолимося за душі спасіння У колі друзів, в радості і щасті. Паски посвятим, і згадаєм рідних, Які від нас у вічність відійшли. Дай Боже всім з Великоднем погідним! У злагоді й достатку щоб жили! Любові вам, надії, сил і віри!

01:42 24.04.2022

НМТ: МОВНІ ТЕМИ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ, ВСІ ТЕМИ З АЛГЕБРИ ТА ГЕОМЕТРІЇ, А ТАКОЖ ЗАВДАННЯ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ, ЯКІ БУЛИ СКЛАДНИКАМИ ДПА

Для вступу до закладів освіти у 2022 році необхідно скласти національний мультипредметний тест (НМТ), який складатиметься з трьох блоків завдань з мовних тем з української мови, всіх тем з алгебри та геометрії, а також завдань з історії України, які були складниками ДПА.

11:04 22.04.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень