A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек!

Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу. Всеукраїнський день бібліотек відзначається з 1998 року, указом президента Леоніда Кучми. Свято було засновано з метою звернути увагу громадськості на внесок працівників бібліотек у розвиток освіти, науки і культури. Саме у великому книжковому морі ми знаходимо пам’ять про минуле, надію на краще, любов до життя та віру в майбутнє, бо бібліотека – це своєрідна пам'ять людства, у якій зберігаються знання, накопичені протягом багатьох віків.

10:15 30.09.2022

Учні 4 класів пройдуть ДПА з двох предметів

Міністерством освіти і науки затверджений перелік навчальних предметів, із яких у 2022/23 навчальному році буде проведена державна підсумкова атестація учнів, які завершують здобуття початкової освіти.

08:47 29.09.2022

Учні 9 класів пройдуть ДПА з трьох предметів

Міністерством освіти і науки затверджений перелік навчальних предметів, із яких у 2022/23 навчальному році буде проведена державна підсумкова атестація учнів, які завершують здобуття базової середньої освіти.

08:24 29.09.2022

Випускники шкіл пройдуть ДПА у формі ЗНО

Державна підсумкова атестація учнів, які цього навчального року завершують здобуття повної загальної середньої освіти, буде проведена у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

08:20 29.09.2022

Поради директорам щодо моніторингу результатів навчання учнів

Результати інституційних аудитів вказують на те, що більшість шкіл у тій чи іншій формі практикують внутрішні моніторинги успішності навчання учнів. Це, безумовно, позитивний знак. Адже бажання директора оцінити, наскільки школа є ефективною та як ця ефективність відображається на успіхах учнів, свідчить про розуміння керівником школи зв’язку між його роботою як менеджера та якістю освіти.

09:14 28.09.2022

В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ГОТУЮТЬСЯ ЗМІНИ ЩОДО ОБЛІКУ УЧНІВ ТА ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

У межах підготовки проєкту Закону України «Про Державний бюджет України на 2023 рік», Міністерством освіти і науки України проводиться робота щодо підготовки змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1088 «Про затвердження формули розподілу освітньої субвенції між місцевими бюджетами» з метою здійснення розподілу коштів освітньої субвенції на 2023 рік між місцевими бюджетами.

08:30 22.09.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень