A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Новини

З Днем Збройних Сил України!

Українська армія - сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести з собою перемогу! Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

08:05 06.12.2022

Мобільний інклюзивно-ресурсний центр

16 листопада 2022 року відбувся виїзд Мобільного інклюзивно-ресурсного центру КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» до Височанської селищної ради Харківського району Харківської області для надання корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами за місцем їх перебування.

10:15 17.11.2022

Тижень безпеки дорожнього руху

З 14 по 20 листопада 2022 року в Україні буде проведено 2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху, який покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах і пошуку шляхів їх подолання.Серед заходів Тижня заплановано проведення тематичного круглого столу з онлайн-трансляцією за участю представників профільних державних відомств та структур, фахівців транспортної галузі, громадськості; міжнародної науково-практичної конференції «Реалізація та розвиток публічної політики у сфері безпеки дорожнього руху під час війни та у повоєнний період»; щорічних традиційних шкільних онлайн-уроків з безпеки дорожнього руху; щорічної загальнонаціональної благодійної акції зі здачі крові «Здай кров - врятуй життя». Також традиційно під час 2-го етапу відбудеться підведення підсумків та оголошення переможців V щорічного Всеукраїнського конкурсу соціальних фото- та відеоробіт в рамках національного проекту «Безпечна країна».

12:56 14.11.2022

Єдиний урок з безпеки

Співробітниками Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області з 07 листопада 2022 року розпочалося проведення циклу профілактичних заходів «Єдиний урок з безпеки» у закладах загальної середньої освіти, а також профілактичних бесід з працівниками закладів дошкільної освіти Височанської селищної ради відповідно до графіка.

10:23 09.11.2022

Забезпечення якості освітньої діяльності: абетка директора

Система освітньої діяльності змінюється під впливом сучасних тенденцій розвитку суспільства, зміни освітньої політики держави. Державна служба якості освіти розробила методичні рекомендації для директорів для допомоги у розбудові внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти.

10:14 09.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень