A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

УЦОЯО погоджується з моделлю НМТ за схемою 2+1

Дата: 10.02.2023 10:24
Кількість переглядів: 13

Український центр оцінювання якості освіти повністю погоджується з презентованою моделлю національного мультитесту, що була представлена Міністерством освіти і науки.

Про це під час онлайн-спілкування з учасниками НМТ сказала заступниця директора УЦОЯО Тетяна Вакуленко, презентуючи особливості предметів НМТ, які є складовими мультитесту.

За її словами, зазначена модель проведення НМТ була скомунікована на основі різних думок представників батьківської та освітянської спільноти.

«Це та модель, яка була узгоджена із комітетом Верховної Ради з питань освіти, науки, та інновацій, це та модель, яку пропонувало Міністерство освіти і науки, з якою повністю погоджується Український центр оцінювання якості освіти. І вона, власне, була скомунікована на основі різних думок представників батьківської та освітянської спільноти. Водночас, як наразі відомо, можливі зміни», – наголосила заступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти.
Як відомо, Міністерством освіти і науки разом з Українським центром оцінювання якості освіти 20 січня була презентована модель проведення національного мультипредметного тесту, за результатами якого відбуватиметься конкурсний відбір вступників.

Модель передбачає включення до структури тесту двох обов’язкових предметів – української мови й математики, а також одного предмета на вибір учасника.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень