A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

Шановні працівники дошкільної освіти, прийміть наші щирі вітання з професійним святом, Всеукраїнським Днем  Дошкілля!

Дата: 23.09.2022 09:25
Кількість переглядів: 31

    

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає  глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи.

Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, від його успішного вирішення залежить наше майбутнє.

Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті.

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал, закладаються моральні чесноти.

Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Щира вдячність усім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Введення в Україні воєнного стану позначилось на всіх сферах життя, та особливих викликів зазнала освітня галузь і, зокрема, дошкільна. Та попри це працівники дошкільної освіти нашої громади гідно тримають освітній фронт. У всіх закладах дошкільної освіти продовжують надавати малечі освітні послуги, проводяться корекційні заняття, здійснюється консультування батьків.

Міцного здоров’я вам, шановні працівники дошкільної освіти, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень