A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Височанської селищної ради
Харківського району Харківської області

МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ НАКАЗУ «ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПОРЯДКУ УТВОРЕННЯ ТА УМОВ ФУНКЦІОНУВАННЯ СПЕЦІАЛЬНИХ КЛАСІВ У ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ»

Дата: 13.05.2022 09:23
Кількість переглядів: 28

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Порядку утворення та умов функціонування спеціальних класів у закладах загальної середньої освіти».

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: діти з особливими освітніми потребами, батьки дітей з особливими освітніми потребами, заклади загальної середньої освіти. Можливі наслідки запровадження Порядку для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: формування нового підходу до формування спеціальних класів базуючись на труднощах у навчанні, забезпечення права на освіту осіб з особливими освітніми потребами та права обрання батьками закладів освіти та форм навчання, створення умов для організації навчання осіб з особливими освітніми потребами поряд з домом.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються у довільній формі до 29 травня 2022 року на електронну адресу: ol.nabochenko@gmail.comnabochenko@mon.gov.ua. Контактна особа: Ольга Набоченко.

громадське обговорення інклюзивне навчання

Надрукувати

 


 

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному сайті МОН в період з 1 по 15 червня 2022 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень